Logo RV

 

 

Over ons

 

 

Welkom bij Recreatieverzekeringen.nl, jouw vertrouwde partner in verzekeringen. Als een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, gaan we verder dan enkel het aanbieden van verzekeringen. Wij zijn hier om jou te assisteren bij het maken van de juiste keuzes, met een persoonlijke benadering die gericht is op jouw unieke behoeften. Bij Recreatieverzekeringen.nl nemen we graag de tijd om goed met je mee te kijken en te assisteren waar nodig.

 

Onze Filosofie:

Ons doel is om jouw ervaring met verzekeringen zo eenvoudig, doeltreffend en geruststellend mogelijk te maken. Met twee decennia aan ervaring hebben we diepgaande kennis opgebouwd, waardoor we in staat zijn deskundig advies te bieden dat aansluit bij jouw specifieke situatie.

 

Onze Verzekeringsproducten:

Kortlopende Reisverzekering:

  • Ga met een gerust hart op reis. Onze kortlopende reisverzekering biedt uitgebreide dekking voor onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie, van medische noodgevallen tot verloren bagage. Bij een noodsituatie staat de alarmcentrale van Anker Insurance dag en nacht voor je klaar. Graag verwijzen we je naar de verzekeringsafspraken; hier kun je lezen hoe de verzekering precies werkt.

Groepsannuleringsverzekering:

  • Organiseer je een groepsreis? Bescherm je investering met onze groepsannuleringsverzekeringen. Bij onvoorziene omstandigheden bieden wij financiële zekerheid, zodat jij je kan concentreren op het genieten van de reis. Graag verwijzen we je naar de verzekeringsafspraken; hier kun je lezen hoe de verzekering precies werkt.

Kortlopende Annuleringsverzekering:

  • Soms lopen de dingen anders dan gepland. Onze kortlopende annuleringsverzekering biedt dekking voor onvoorziene gebeurtenissen die je reisplannen in de war kunnen schoppen. Graag verwijzen we je naar de verzekeringsafspraken; hier kun je lezen hoe de verzekering precies werkt: link

Recreatiewoningverzekering:

  • Je tweede huis verdient dezelfde zorg als je eerste woning. Met onze recreatiewoningverzekering zorgen wij voor uitgebreide bescherming van je vakantiehuis. Deze heeft een zeer ruime dekking door de standaard optie “Alle gevaren”. Graag verwijzen we je naar de verzekeringsafspraken; hier kun je lezen hoe de verzekering precies werkt.

 

Bij Recreatieverzekeringen.nl zijn we er niet alleen om te verzekeren, maar ook om u te adviseren over onze verzekeringen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en zijn wij even niet bereikbaar, dan bellen wij u altijd spoedig terug. Al onze verzekeringen kunnen snel en eenvoudig via onze website worden afgesloten. Maar vindt je hier de informatie over hoe je een annulering en/of schadeclaim kunt indienen. Daarnaast kun je in veel gevallen de annulering en/of schadeclaim ook gelijk online regelen. Neem de tijd om onze vernieuwde website te verkennen en ontdek hoe wij jouw reiservaringen nog zorgelozer kunnen maken. 

 

Ondernemers:

Wil je als ondernemer (recreatiebedrijf, reisaanbieder, boekingsplatform, enz.) ook direct onze verzekeringen aan jullie gasten aanbieden, neem dan contact met ons op. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, waaronder ook een API koppeling. Met de meeste reserveringssystemen die in Nederland verkrijgbaar zijn hebben wij goede contacten, en met name onze annuleringsverzekeringen zijn al geïntegreerd.

 

Contacteer Ons:

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste verzekering te kiezen. Neem gerust contact met ons op:

  • Telefoon: 085 002 7540

  • E-mail: info@recreatieverzekeringen.nl

  • Kantooradres: B.S.F Von Suttnerstraat 17, 9728 WZ Groningen

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00

  • KVK-nummer: 70273006