Woning-2
Schademelding recreatiewoningverzekering

Het is belangrijk dat je dit eerst goed leest! 

 

Wij begrijpen dat schade aan jouw vakantiewoning nooit een plezierige ervaring is. Daarom streven wij ernaar om het proces van schademelding zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij snel en efficiënt geholpen kunt worden.

Om jouw schade te melden, hebben we schadeformulieren beschikbaar gesteld op onze website. We willen je vriendelijk verzoeken om deze formulieren zorgvuldig door te nemen. Een nauwkeurige lezing van de instructies en het invullen van het formulier met de juiste gegevens zijn cruciaal voor een vlotte afhandeling van je schadeclaim.

Ons doel is om jouw situatie zo snel mogelijk te begrijpen en jou de nodige ondersteuning te bieden. Daarom vragen we je om het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vergeet niet alle benodigde bijlagen toe te voegen, want dit helpt ons om het proces te versnellen en jouw claim soepel af te handelen.

Hier rechts vind je de schadeformulieren en wat te doen wanneer je deze hebt ingevuld. Kijk goed of je bij AnsvarIdéa of a.s.r. verzekerd bent. Zoals ook in de formulieren te lezen is, zullen zij de schademelding verder in behandeling nemen.

 

 

Schademelden bij Ansvaridéa

Schademelden bij ASR

ASR