1579267374-Annuleringsverzekering_groepsannuleringsverzekering_stacaravanverzekering_chaletverzekering_recreatiewoningverzekering-90--1- beach-1867137_1280 Praag
Schademelding annuleringsverzekering

 

Het is belangrijk dat je dit eerst goed leest!

Je vakantie annuleren is nooit leuk. Daarom proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou. Lees eerst goed de onderstaande tekst voordat je de vakantie annuleert. Mocht je daarna nog vragen hebben, check de veelgestelde vragen pagina. Kom je er hierna nog niet uit? Bel of mail ons dan gerust! Je kan onze informatie vinden op de ‘over ons’ pagina. 

Via dit formulier kan je de annulering online bij ons melden. Door je polisnummer of boekingsnummer, postcode en huisnummer in te voeren kan je starten met de verdere invoer van de ontbrekende gegevens. Na iedere volgende stap worden je gegevens automatisch tussendoor opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk om op een later tijdstip je aangifte af te ronden. Je kan namelijk altijd weer inloggen door weer je polisnummer of boekingsnummer, postcode en huisnummer in te voeren.

Heb je binnen 14 dagen alle stappen niet doorlopen/afgerond dan zullen wij je gegevens verwijderen en dien je opnieuw te beginnen.

Medische reden:

Annuleer je i.v.m. een medische reden, dan moet er sprake zijn zoals in de polisvoorwaarden staat vermeld "Ernstige ziekte". Je kunt dus alleen annuleren op advies van een arts die dit ook aangeeft. Annuleer dus nooit op eigen initiatief.

Afhandeling:

Ter bevordering van een snelle afhandeling is het beslist noodzakelijk dat het schadeformulier zo volledig mogelijk wordt ingevuld en dat je de volgende stukken gelijktijdig meestuurt (deze kan je als bijlage aan het eind toevoegen). Benodigde bijlagen bij het schadeformulier zijn:

  • Annuleringskostennota (ingevuld door het recreatiebedrijf!)

  • Een kopie van jouw reserverings- of boekingsbevestiging.

  • Bijlagen waaruit de reden van annulering blijkt.

Kortlopende annuleringverzekering
Kortlopende groepsannuleringsverzekering