Camper-smal strand-auto sneeuwscooter Motorvakantie sneeuw-auto Camper
Afkoop Eigen Risico verzekering

Bereken hier jouw premie

Geniet van onbezorgde avonturen met onze Afkoop Eigen Risico verzekering!

Of je nu een voertuig of vaartuig huurt in Nederland of in het buitenland, onze verzekering biedt een geruststellende dekking voor gehuurde auto's, motoren, campers, vaartuigen of sneeuwscooters. Weg met de onzekerheid over wat wel en niet gedekt is - onze dekkingsopties zijn ontworpen om jouw eigen risico volledig te elimineren, inclusief de waarborgsom die je mogelijk aan de verhuurder moet betalen.

Met deze verzekering hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten bij schade of diefstal tijdens je reis. Geniet van de vrijheid van de open weg, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen. Of je nu een weekendje weg gaat, een roadtrip maakt of een avontuurlijke vakantie plant, onze Afkoop Eigen Risico verzekering biedt gemoedsrust. 

Deze verzekering is beschikbaar voor iedereen van 21 jaar en ouder die in het bezit is van een geldig rijbewijs. Onze polis is er om je te beschermen tijdens je avonturen op de weg en water. Sluit vandaag nog onze verzekering af en ga met vertrouwen op pad.

Let op! Deze verzekering is enkel en alleen af te sluiten mits u het voertuig of vaartuig voor recreatieve doeleinde huurt.

Voor een vaartuig geldt er alleen dekking voor Europa!

 

Bereken hier jouw premie

Huurt u een voertuig in Nederland of buitenland, kom dan niet voor financiële verassingen te staan!

✔     Afdekking van het eigen risico

✔     Afdekking voor de waarborgsom

✔     Dekking voor repatriëringskosten van het motorrijtuig (n.v.t. bij vaartuig)

✔     Afdekking van het eigen risico dat vanuit de cascoverzekering

✔     Aanvullende cascoschade dekking (n.v.t. bij vaartuig)