Groepsaccommodatie Groep
Kortlopende Groepsannuleringsverzekering

Bereken hier jouw premie

Ideaal!

Je gaat gezellig met de hele familie, of wellicht je vriendengroep, op vakantie. Ondanks dat je er liever niet aan denkt, is het verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten voor de hele groep. Vaak wordt de vakantie ver van tevoren geboekt en in de tussentijd kan er nog een hoop gebeuren wat je niet voorziet. Een annuleringsverzekering van recreatieverzekeringen.nl is hiervoor ideaal. De verzekering geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens de vakantie. 

Er is meer verzekerd dan je denkt

Wist je dat bij zwangerschap, een nieuwe baan of scheiding je een beroep kunt doen op een annuleringsverzekering? Veel mensen verwachten dat een annuleringsverzekering alleen geldig is bij ziekte of overlijden.

Belangrijk!

Voor een optimale dekking van jouw groepsannuleringsverzekering, is het belangrijk dat je deze afsluit binnen 7 dagen na het boeken van de vakantie (zie ook artikel 3.10 van de verzekeringsafspraken). En dat je binnen 5 werkdagen een lijst met namen naar ons toestuurt!

Voor wie?
Deze verzekering is voor groepen die groter zijn dan 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Ben je met minder, dan sluit onze kortlopende annuleringsverzekering af. Klik hier om deze af te sluiten.

 

Bereken hier jouw premie

Vóór en tijdens het verblijf beschermd tegen de kosten van annulering en/of ongebruikte verblijfsdagen.

 

✔     Zeker ook voor lastminuteboekingen

✔     Ook voor als je de vakantie moet afbreken

✔     Een groepsannuleringsverzekering is niet alleen voor ziekte of overlijden

Namenlijst

De namenlijst met de namen van de overige reisgenoten kan je pas toevoegen na het afsluiten/betalen van de Groepsannuleringsverzekering. De informatie ontvang je ook per email na het betalen van de premie.

 

Namenlijst aanleveren