1579267374-Annuleringsverzekering_groepsannuleringsverzekering_stacaravanverzekering_chaletverzekering_recreatiewoningverzekering-90--1- beach-1867137_1280 Praag
Kortlopende Annuleringsverzekering

Bereken hier jouw premie

Je hebt een prachtige vakantie geboekt, dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken! Het kan gebeuren dat je geboekte vakantie niet door kan gaan, of dat je halverwege de vakantie onverwachts naar huis moet door bijvoorbeeld een ernstige ziekte. De annuleringsverzekering van recreatieverzekeringen.nl is ideaal, deze geldt namelijk niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens jouw vakantie.

Er is meer verzekerd dan je denkt

Wist je dat bij zwangerschap, een nieuwe baan of scheiding je een beroep kunt doen op een annuleringsverzekering? Veel mensen verwachten dat een annuleringsverzekering alleen geldig is bij ziekte of overlijden.

Belangrijk

Voor een optimale dekking van je annuleringsverzekering is het belangrijk dat je deze afsluit binnen 7 dagen na het boeken van de vakantie.

Voor wie?

Deze verzekering is voor maximaal 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Ben je met een grotere groep, dan dien je een groepsverzekering af te sluiten. Klik hier om deze af te sluiten.

 

Bereken hier jouw premie

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen
 

✔     Ook voor lastminuteboekingen

✔     Ook voor als je de vakantie moet afbreken

✔     Een annuleringsverzekering is niet alleen voor ziekte of overlijden

Documenten